مطالعه ای که در JAMA Network Open منتشر شد، تأثیر رژیم های غذایی، به ویژه مصرف قند، بر سن اپی ژنتیک زنان سیاه و سفید پوست در میانسالی را ارزیابی کرد. نشانگرهای ساعت اپی ژنتیک، بر اساس متیلاسیون DNA، به دقت استعداد فرد را در برابر خطر بیماری مزمن مرتبط با سن پیشبینی میکنند. نشانگر GrimAge، ابزاری محبوب برای ارزیابی سلامت کلی و خطر بیماری، به نسخه 2.0 به روز شده و در این مطالعه مورد استفاده قرار گرفت.
فرزندآوری و تشکیل خانواده از جنبههای مهم زندگی به شمار میآید.
فرزندآوری پدیده فردی نیست که انتخاب شخصی زوجین باشد. بلکه یک رویداد و اتفاق اجتماعی است که عوامل متعددی از جمله مسائل اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و روانشناخت جامعه را تحت تاثیر قرار میدهد.
مهمترین و عمدهترین تاثیر فرزندآوری، داشتن جامعهای جوان و پویا برای کشور است.
بر اساس مطالعه جدیدی که توسط محققان دانشگاه هاروارد انجام شد، افرادی که فقط دو وعده در هفته گوشت قرمز مصرف میکنند، در مقایسه با افرادی که وعدههای کمتری مصرف میکنند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع 2 هستند و این خطر با مصرف بیشتر افزایش مییابد. آنها همچنین دریافتند که جایگزینی گوشت قرمز با منابع پروتئینی گیاهی سالم، مانند آجیل و حبوبات، یا مقادیر متوسطی از غذاهای لبنی، با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط است.
آسیب چشمی ناشی از دیابت، رتینوپاتی نامیده می شود. اگر کنترل نشود، می تواند منجر به مشکلات بینایی و در نهایت از دست دادن بینایی شود. اما گزینه های درمانی در حال حاضر محدود، تهاجمی هستند و برای همه کار نمی کنند. تحقیقاتی که ما در حال حاضر سرمایه گذاری می کنیم امیدوار است که این موضوع را تغییر دهد
رگهای خونی عمدتاً از دو نوع سلول تشکیل شدهاند: سلولهای اندوتلیال که دیواره رگ را میپوشانند و پریسیتهایی که به دور سلولهای اندوتلیال میپیچند و از آنها حمایت میکنند. هنگامی که رتینوپاتی ایجاد می شود، پری سیت ها به درستی کار نمی کنند و در نهایت می میرند.
دانشمندان نشان دادهاند که تجزیه و تحلیل نوع خاصی از سلولهای ایمنی در خون میتواند به شناسایی افراد در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع) 1یک بیماری خودایمنی تهدیدکننده حیات( کمک کند. در صورت تایید این مطالعات در آینده، این رویکرد میتواند برای انتخاب بیماران مناسب برای درمان استفاده شود به صورتی که فرآیند خودایمنی را متوقف کرد و دیابت نوع 1 را به یک بیماری قابل پیشگیری تبدیل کرد.
خوردن صبحانه بعد از ساعت 9 صبح خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را در مقایسه با افرادی که قبل از ساعت 8 صبح می خورند تا 59 درصد افزایش می دهد. این آمار با مطالعه بر روی بیش از 100000 شرکت کننده در یک کوهورت فرانسوی به دست آمد. نتایج نشان میدهد که میتوانیم نه تنها با تغییر نوع غذا بلکه با تغییر زمان خوردن آن نیز خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهیم.
معمولا گفته می شود که ذخیره چربی در اطراف شکم، شما را در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع 2 قرار می دهد. اما یافتههای جدید از دانشکده پزشکی دانشگاه ویرجینیا نشان میدهد که تغییرات طبیعی در ژنهای ما میتواند باعث شود برخی افراد چربی را در ناحیه کمر ذخیره کنند، اما در عین حال از آنها در برابر دیابت نیز محافظت میکنند!
تجزیه و تحلیل بر روی اثرات مثبت ورزش بر سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 نشان می دهد که اگرچه همه ورزش ها کمک کننده هستند، برخی فعالیت ها در زمان مشخص برای سلامتی افراد بسیار مفید هستند.
این مطالعه که در مجله آمریکایی پزشکی منتشر شده است، خلاصه ای جامع اما ساده از فواید ورزش بر کنترل سطح گلوکز خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 ارائه می دهد.
بررسی های جدید نشان میدهد که نوع خاصی از روزه داری ممکن است شانس ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد و سلامت کلی شما را بهبود بخشد. این نوع روزهداری که به عنوان غذا خوردن با محدودیت زمانی شناخته میشود، به معنای داشتن وعدههای غذایی منظم اما کمتر، حذف میان وعدههای آخر شب و نخوردن 12 تا 14 ساعت (اغلب در طول شب) است.
پس از بررسی جامع مطالعات منتشر شده و بررسی شده، محققان به ارتباط بین تعداد وعده های غذایی و چاقی و دیابت نوع 2 پی بردند.